מסעדת קורדיליה, סמטת הזכוכית 1, יפו
קורדיליה
מסעדת “קורדליה” הוקמה בשנת 1999 מתוך חלום ותשוקה לבישול ושוכנת בסמטאות יפו, במבנה אבן עתיק רחב ידיים, בעל אריחים מצוירים ותקרה מקושטת ומעוצבת בהשראת מסעדות שף צרפתיות קלאסיות עם חלל גדול ומרווח, נברשות קריסטל בשילוב אור נרות, רצפה מצוירת, כלי הגשה מיוחדים ואוסף של אוצרות ופרטים מרהיבים שנאספו ברחבי העולם, פרי יצירתו של השף ניר צוק.
מסעדת “קורדליה” מעוצבת כארמון, כיאה לנסיכה השייקספירית על שמה היא קרויה.
ניר צוק, השף והבעלים, יצר בדרכו המופלאה והמקורית שפה קולינארית חדשה, המשלבת סגנון צרפתי קלאסי עילי עם השפעות ים-תיכוניות ונגיעות אישיות מפתיעות. הוא משלב טכניקות בישול צרפתיות עם חומרים מקומיים וירקות עונתיים ומזמין את הסועדים לחוויה עשירה ומהנה;ארוחת טעימות בת שבע מנות:משחק של מרקמים וטעמים המולידים מורכבות מרתקת בכל מנה. השף מעדכן את התפריט מידי חודש על-פי המגמות הקולינאריות העולמיות ומשלב את מיטב הרכיבים והטעמים, בהתאמה לטעמו של הסועד הישראלי.
במסעדה מקום עד ל-120 סועדים. במקום חלל נפרד, סלון המסעדה המתאים לאירוח פרטי של עד 30 סועדים.
מסעדת קורדליה פועלת בכל ימות השבוע.
ימי פעילות ושעות פתיחה: ימים א-שבת, שעות 12:30-15:30 ומ – 19:00-24:00
כתובת: סמטת הזכוכית 1, יפו
טלפון: 03-5184668