מסעדת הזקן והים, יפו

מסעדת הזקן והים ממוקמת בחלקה הדרומי של יפו ומשקיפה על הטיילת החדשה שנבנתה לכל אורך החוף ועד לתל אביב. המקום הוא ענק, מארח מאות סועדים בכל רגע באזור הפתוח שבמרפסת הגדולה ובחלל הפנימי. הזקן והים מתמחים בדגים כמובן. מבחר עשיר של סלטים לפתיחה לא ישיאירו אתכם רעבים להרבה זמן. מנות עיקריות כמו ברבוניות מטוגנות, פילה דניס, קבב, בשרים ועוד.

הסניף שבנמל יפו >>

מסעדת הזקן והים:
כתובת: קדם 83, תל אביב.
טלפון: 1900-72-13-81


View Larger Map

16 תגובות על “מסעדת הזקן והים, יפו”

  1. לירון הגיב:

    אחלה מסעדה הלכנו אני בעלי וילדים יצאנו לא ביוקר בכלל 300שח כולל טיפ.. היה טעים ובשפע סלטים ופינוקים.. פעם ראשונה שם ואהבנו מאוד… ממליצים

  2. לקוח מרוצה הגיב:

    חברים היה מעולה. אבל נראה לי שהכתובת שלכם לא מדוייק באתר

  3. סימה מירום הגיב:

    הגענו למסעדה על מנת לחגוג. כל המשפחה 10 אנשים. אנו זוכרים את המסעדה משנים קודמות אז נהננו מהשפע וטריות. אז…! היום – סלטים ממוחזרים, עניים, לא טריים, לא בשפע. דג מצומק ושתי (אכן כך) שתי חתיכות של תפוחי אדמה.
    לא מומלץ.

  4. ערן הגיב:

    הגעתי לביקור בארץ, זכרתי לטובה את מסעדת הזקן והים שהאוכל בה היה טעים, בדרך כלל. הסלטים היו מורכבים בעיקר ממים, הטעם שלהם היה כמעט בלתי מורגש, במקום לחדש צלוחיות סלט ריקות הן פשוט נלקחו עד שכשהגיעו המנות העיקריות שהזמנו השולחן היה ריק מסלטים, את הרוב אגב לא אכלנו כי מקהו רע קרה לסלטים שלהם. המנות העיקריות הגיעו והיו לא יותר מבסדר. השירות לא היה על הפנים, הוא היה מתחת לכל ביקרות, עם מלצרים שזורקים את האוכל על השולחן, השיא היה כשהמלצר הגיש לנו את התה בסיום הארוחה, תוך כדי הליכה, בלי לעצור, כך שחצי מהתה בכלל נשפך על השולחן. הייתי מציע לבעל המסעדה לפטר את כל העובדים שהוא גייס מארז הפעם האחרונה שאכלנו שם לפני שלושה חודשים, בביקור הקודם.
    מה שבטוח בביקור הבא לא נחזור למסעדת הנפילה הזאת.
    המחירים לא זולים כמו השירות שקיבלנו ואיכות האוכל, לא אכפת לי לשלם יותר ואפילו כפול כמו שאני משלם בחו”ל, אבל שירות כזה מחורבן פשוט הורס את כל הארוחה וזה מבלי לדבר על איכות המזון שהוגש לנו. לצערי כל מי שנכח באותה הארוחה התאכזב מאוד אבל זה לא היה הכל. כחצי שעה – ארבעים דקות לאחר הארוחה כולנו הרגשנו לא טוב. כולנו שילשלנו באותו היום. בהתחשב בכך שזו היתה הארוחה היחידה של כולנו באותו היום, אין עוד חשודים. לטובת ציבור הסועדים שעלול לסבול גם הוא, יצרנו קשר גם עם משרד הבריאות כדי שישלחו אליהם פיקוח.

  5. ירון הגיב:

    הגעתי למסעדה בערב שהיה עמוס במיוחד וביקשתי שולחן ל 10. אז האחראי שואל אותי כולם פה? אמרתי לו 5 פה ועוד 5 יגיעו עוד מעט. אז הוא אומר לי אני אושיב אתכם רק כשכולם יגיעו. בקיצור אנחנו עומדים שם איזה רבע שעה ובינתיים כל מי שבא אחרינו כבר נכנס. עד שהגיע מצב שאנחנו לבד בתור והתפנה שולחן אז לא היתה להם ברירה ונאלצו להושיב אותנו. בקיצור אנחנו יושבים והם לא עורכים לנו את השולחן. פתאום בא האחראי ואומר לנו שאנחנו תופסים לו שולחן של 10 וזה לא בסדר שאנחנו יושבים לפני שכולם הגיעו, עוד שנייה היה מקים אותנו מהשולחן. המזל שאחרי כמה דקות הגיעו השאר. בסוף הארוחה אני אומר למלצר – תביא נרגילה. אז הוא אומר שאין עכשיו נרגילות (הם רק רצו שנקום כבר כי יש תור) אז אמרתי לו תבדוק שוב. אז הוא פנה לאותו אחראי שרצה להקים אותנו בהתחלה. האחראי היה בדיוק מאחורי, והאחראי עושה לי מאחורי הגב תנועה מגונה עם האגן שלו. הוא רק לא שם לב שאשתי קלטה אותו עושה את זה. התחלתי לריב איתו על ההתנהגות שלו. ובמקום להתנצל הוא עוד מצדיק את ההתנהגות של עצמו. המלצר שהרגיש לא נעים מכל הסיטואציה אומר לי פתאום שאין בעיה והוא יביא נרגילה. אמרתי לו שאני לא רוצה כלום. שילמנו , בלי טיפ כמובן, ויצאנו משם. בקיצור, אתה יושב במסעדה לא זולה , מוציא ים כסף, ומה שמעניין אותם זה רק שתשלם ותעוף משם כמה שיותר מהר כדי שלא תתפוס להם שולחן יותר מידי זמן. אני לא מתכוון ללכת לשם יותר.

  6. קינמונית הגיב:

    יצאנו שני זוגות לבילוי שבת כולל ארוחה במסעדה. האוכל: מוגש אמנם בשפע אך סלטים ברמה עממית מינוס והדג נזרק לשמן ללא תיבול ולא טעים. השירות: בעייתי ביותר. היחס משפיל. זו מסעדה שמתנהלת כמו מזנון מהיר. לפני שסיימנו לאכול אספו כבר את הכלים והשתיה וזרקו את החשבון על השולחן. השתהינו עוד דקה ופשוט בקשו מאיתנו לפנות את השולחן. הם עובדים על כמויות והמוניות. אנחנו לשם לא נחזור . מזנונים של אוכל מהיר וגם טעים יש לי בשפע באמצע השבוע.

  7. דניאל הגיב:

    אז ככה, כל התגובות הרעות שפה, אל תיתייחסו אליהם
    ישלי כמה דברים להגיד על המסעדה
    דבר ראשון:
    המסעדה הכי אהובה עליי, ונדמה לי בין הכי טובות בארץ
    דבר שני:
    באוכל ממש ולא מתקמצנים
    היום הייתי שם היה קצת תור, אך המסעדה הכניסה את כולם לא יותר מעשר דקות שזה ממש קצת יחסית למסעדות אחרות (מנסיון)
    דבר שלישי:
    כשאתה נכנס ומיתיישב, מביאים לך את התפריט, תוך כדיי מביאים לך בערך 15 סוגיי סלטים שונים, חומוס ופלאפל, כאשר נגמר לך החומוס והפאלפל, הם לא חושבים פעמיים ומביאים לך חדש
    החומוס שם הוא החומוס הכיי טעים שטעמתי, כנ”ל הפלאפל
    הדגים שם ממש טריים טעימים ועסייסים, בקיצור המסעדה הכי מומלצת שיש בשבילכם

  8. מיכל הגיב:

    טוב אז ככה היינו בשבת בשעה הכי לחוצה שיש ידענו מראש שלחוץ שם ובכל זאת רצינו לדעת על מה כל המאומה הגענו בשעה 13:15 נרשמשו לשולחן של 11 איש, מראש בדקתי בטלפון האם זה בכלל הגיוני להגיע כל כך הרבה סועדים ואמרו אין בעיה תוך 5 דקות יהיה לכם שולחן, חיכנו עד 14:00 בחוץ בשמש עד שכבר לא יכולנו ונכנסו פנימה לבקש קצת התייחסות ממנהל המסעדה או אחראי משמרת
    הבחור היה הכי לחוץ בעולם אמר שאין מה לעשות שנמתין עוד חיכנו עוד חצי שעה ובאנו שוב ושאלנו מה קורה? הוא היה כל כך לא נחמד ואמר שיש עוד הרבה מסעדות בחוץ כל כך מעצבן הוא אפילו לא הציע כוס מים קרים או ניסה קצת לגרום לנו להשאר. בכל מקרה נשארו כי כבר לא היתה ברירה להתחיל לחפש מקום אחר אחרי שעה וחצי של המתנה. אני רוצה להגיד שממש לא היה שווה היחס כיאלו אתה נמצא במפעל משהו טוב זה שהדגים באמת טריים וטעימים אבל בשביל זה כבר עדיף ללכת לדרבי בר דגים /בני הדייג או כמובן צ’ופק ולקבל שם יחס מעולה!!!!!!!
    אני לשם בחיים לא אחזור וחבל!

  9. דרור הגיב:

    יש כאן תלונות שאופייניות לישראלי הבכיין והטיפש.אני לא מתייחס לביקורת על הטעם,כי זה עניין אישי,אבל כשהארוחה עולה כ 90 ש”ח,מגיעים ל 120 ש”ח,רק כאשר מזמינים פריטים נוספים בלי להסתכל בתפריט.
    לא מבקשים תפריט ומקטרים.
    פלצן שמבקש להביא יין מהבית למסעדה שהיא הזולה ממסעדות הדגים (וגם טובה באיכותה),הוא ממש חוצפן.
    לטעון שהתפריט יקר,זה ממש מגוחך,ונראה שהמתלונן אוכל רק בבית.
    כשמזמינים רק סלטים,מקבלים מילוי חוזר,כמה שרוצים.
    לא,אין לי מניות במסעדה.

  10. דני שוורץ הגיב:

    ביום שבת האחרון נכנסתי למסעדת הזקן והים מיד הגיעו המנות הראשונות חיכנו עם ההזמנה למנה העיקרית. כיוון שחיכינו לבננו שאמור היה להגיע עם משפחתו .כעבור חצי שעה לאחר שחיסלנו כמעט את המנות הראשונןת הודיע בני כי אינו מבין הוא נמצא במסעדה ואינו מוצא אותנו הסתבר שהוא היה במסעדה הנמצאת בנמל הנושאת את אותו שם להפתעתי בעלי המסעדה סרבו לקחת תשלום וברכו אותנו לשלום .ישר כח מבטיח לחזור למסעדה זו

  11. יהונתן הגיב:

    כשהולכים לשיפודיה צריך לשים את הגינונים בצד ולהבין לאן הגעתם. אני הייתי ונהניתי למרות העומס והלחץ, לגבי הסלטים רק מי שלא מזמין עיקרית משלם וברור למלצרים שמי שמגיע לזקן והים מגיע לעיקרית. לגבי המחיר, הייתי ב יוני והמחיר היה 79 ש”ח לעיקרית כולל הסלטים, איך הגעתם ל 120 ש”ח???

  12. אמיר הגיב:

    סתם מסעדה מזרחית ולא יותר. לא נותנים להביא יין מהבית. שירות מהיר ואדיב. מנות ללא ייחוד כלשהו. המזטים טובים אבל לא שונים ממסעדות דומות. מחיר ממוצע ליחיד יוצא כ-120 ש”ח – יש לי בחירות הרבה יותר מוצלחות במחיר הזה הן באוכל והן בכל השאר. ממש אין סיבה לשוב לשם.

  13. יוסי הגיב:

    הדבר הרע היחיד שאני יכול להגיד על המסעדה הזו הוא שבשעות השיא היא קצת צפופה ומלאה, דבר שמעיד על טיב האוכל טעמו וטריותו.קראתי כאן תגובה על המחיר היקר של הסלטים, מה שלא נאמר הוא שבמחיר של 80 ש”ח בממוצע למנה עיקרית אתה מקבל מבחר של 23 סלטים ושתיה וצ’יפס שמתמלאים מחדש לכל אורך הארוכה כשבמחיר הזה מקבלים גם שתיה חמה ועוגיות בסיום הארוחה.מחיר של 80 ש”ח לאדם הוא מחיר עוגן לכל הדיעות.מומלץ בחום….מומלץ להגיע באמצע השבוע שאז פחות עמוס.

  14. אכזבה הגיב:

    להתרחק!! איזו חוצפה יש להם. הגישו לנו סלטים בלי לתת לנו תפריט. רק לאחר כ-15 ד’ ולאחר שביקשנו הביאו לנו תפריט. רק אז גילינו שאם איננו רוצים להזמין מנה עיקרית מהתפריט המצומצם והיקר, עלינו לשלם 50 שח לאדם. היינו 5 אנשים- כלומר, 250 שח על פיתה, חומוס וקצת סלטים שלא הפילו אף אחד מאיתנו. כשהתלוננו על הפאשלה של המלצרים, קיבלנו בחזרה יחס מזלזל, הבעות פנים מתממות והתעלמות מצד המלצרים ומצד אחראי המשמרת! גועל נפש של מקום. השירות גרוע ולא יודעים להתנצל על טעות, שלא לדבר על לפצות את הקליינטים.

  15. א.מ. הגיב:

    לא להתקרב!!!חבורת אנטיפטים בעלי יחס מזלזל ושרות גרוע..
    מחירים יקרים (50₪ לאדם רק על סלטים) ואפילו אין מיזוג..

  16. עדה הגיב:

    ביום שישי נפגשנו במזעדה החדשה בנמל יפו הזקן והים.
    היינו 4 איש בשולחן עגול שמתאים לזוג או 3 איש. היה מאד מפוף
    התחילו להגיע הסלטים בצפיפות שלא כמו במסעדה בקדם לא נתנו לנו פלאפל לא מצ’דרה והשירות היה ממש גרוע. הצלעות כבש היו קטנים ובכלל ממש הכל היה בקמצנות. חברים שלנו אמרו לנו שהם לא נהנו אך לא האמנו להם כמה.
    לשם לא נלך יותר זה בטוח. לצומת לב כולם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מסעדות שאהבנו

דיינר – פורטל המסעדות

אתר חדש שיקח אתכם למקומות הטובים בישראל ויציג לכם את מיטב המסעדות, הברים ובתי הקפה של ישראל

מסעדות בישראל

חפש מסעדה לפי נושא או מקום

RSS ברים בתל אביב


© Designed by ByTech 2018